cript> adventskalender van Rake Vragen

28 dagen lang, iedere dag een cadeautje voor jou

Aandacht voor lichaam, geest en systeem. Echt gratis.

Doe jij ook mee? Vanaf zondag 27 november iedere dag in jouw mailbox.

schrijf je gelijk in

de advent begint over

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
inschrijven


het is 100% gratis

HOE WERKT HET?

 

Je krijgt iedere dag iets nieuws, via je mailbox 📬. Het kan een gedicht zijn, een meditatie, een deel van een boek maar ook een gratis coaching, exclusieve webinars en cadeau’s 🎁 die je kunt winnen om daarna door te geven. 100% Vrij van commercie, altijd gericht op jou, om jou te voeden en inspireren. Zo delen we de overvloed die Rake Vragen brengt. Juist in de periode waarin veel mensen het goed kunnen gebruiken!

 

WAT IS EEN ADVENT?

 

De adventsperiode begint op de 4e zondag voor kerstmis 🎄. Je telt de dagen af naar kerst en gebruikt de tijd om te reflecteren, om je te voeden met inzichten en gedachten, om te delen en te helen. Je gebruikt de donkere dagen om je voor te bereiden op de lichtere tijd die zal komen. Daarom wordt op zondag symbolisch een kaars aangestoken 🕯. In deze adventskalender doen we dat in de vorm van hele bijzondere en exclusieve webinars.

met medewerking van o.a.

Paula Kolthoff
expert in stevig staan als het even pittig is
els van steijn, auteur van De Fontein
Els van Steijn
auteur van de beststeller De Fontein
Heather Plett
internationaal keynote speaker over holding space

aangeboden door Siets Bakker

“We hebben allemaal ons portie aan angst, onzekerheid en gedoe gehad dit jaar. Soms heel dichtbij, soms op afstand, via social media. Met de adventskalender draaien we het weer eventjes om: met waardevolle online geschenkjes om je goed en nog beter te laten gaan.”

 

De advent is traditioneel de voorbereiding op kerstmis. De reis van de lange donkere winterdagen naar het omslagpunt en dan richting lente. Maar dat had je als kind vast niet bedacht als je zo’n adventskalender met van die chocolaatjes kreeg ;-) In deze adventskalender geven we er een moderne draai aan. Iedere dag een lekkernij voor lichaam, geest en systeem. Helemaal gratis. Om meer licht te brengen.